Erstatningsforslag til udsolgte produkter

fehn® Ocean Club Klud Teddy med Ring
p.t. udsolgt

fehn® Ocean Club Klud Teddy med RingPris
121 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien fehn Ocean Club

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A273737

EAN: 4001998078749

fehn® Ocean Club Klud Teddy med Ring
Skib ohøj lille sømand!
små matroser er her i deres element. Søde bamser i typisk stribet og prikket maritimt-look inviterer dig til at opdage det høje hav.

Aktivitels kluden til at hænge med spændende strukturer til gribe & lave støj - perfekt ledsager til babyer og småbørn.
Sjovt derhjemme og på farten: Den praktiske ring kan bruges til at fastgøres til en barnevogn, babyautostol eller seng. De forskellige legemuligheder sikrer et godt humør overalt og stimulerer nysgerrighed og fremmer babyens greb og følelse af berøring samt finmotorik. Det smidige materiale og det teddy-design muliggør leg & udforskning, så den strikkede klud helt sikkert vil være en trofast ledsager, hvad enten der er hjemme eller på rejse.

Detaljer:
  • Med knitrende papir og squaker
  • Mål: ca. 16 x 16 cm
  • Pleje: vaskbar op til 30 °C
  • Alder: Fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers