❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
fehn® Loopy & Lotta Spilledåse Flodhest

fehn® Loopy & Lotta Spilledåse FlodhestPris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien fehn Loopy & Lotta

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A273405

EAN: 4001998059076

fehn® Loopy & Lotta Spilledåse Flodhest
Sammen igennem tykt og tyndt.
Sammen med flodhesten Loopy og giraffen Lotta er de små på en spændende opdagelsesrejse. Forskellige strukturer, stærke farver og fascinerende former børnenes øjne vidt åbne.

Bamse og sovehjælp: Den blide melodi beroliger i enhver situation - en loyal følgesvend både hjemme og ude, for babyer og småbørn.
Den søde flodhest fra Loopy & Lotta-kollektionen er ikke kun en trofast ledsager, men trøster og beroliger også med sin blide vuggevise! På grund af den praktiske størrelse og fastgørelsesstropperne kan du tage den overdådige flodhest overalt. Føl, put og elsk: Meget hurtigt bliver det babyens bedste ven!

Detaljer:
  • Ideel som gave til fødsel, dåb eller som fødselsdagsgave til babyer og småbørn
  • Musik melodier varierer
  • Fjernbar bevægelse
  • Mål: ca. 15 cm
  • Materiale: Blød ruskind, Nicki
  • Pleje: vaskbar op til 30 °C
  • Alder: Fra 0 måneder

OBS
Musikmekanismen skal tages ud inden vask. Spillemekanismen skal opbevares utilgængeligt for babyer og småbørn. Lynlåsen skal helst kun betjenes af de voksne. Før legetøjet gives til barnet, skal lynlåsen være lukket korrekt.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

fehn® Loopy & Lotta Spilledåse Flodhest
149 kr