fehn ® Kuvert tæppe løve fehn NATURE
Bæredygtig
Pris
204 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297611

EAN: 4001998056242

fehn ® Kuvert tæppe løve fehn NATURE
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babytæppe af certificeret økologisk bomuld med velcrolukning til barnevogn, bæresele, autostol og barneseng. Den nuttede babytæppe-løve fra fehn NATUR®-kollektionen er den perfekte følgesvend til hjemmet og på farten. Som vikletæppe i autostol, autostol og barnevogn eller som nuttet tæppe i vugge og barneseng - dit barn er hurtigt, nemt og sikkert pakket ind i enhver situation, uden at det kan trampe sig fri. Det naturlige babytæppe er fremstillet af 100 % økologisk bomuld fra kontrolleret og certificeret dyrkning og er dejlig blødt og behageligt for dit barn. Den praktiske hætte beskytter hoved og ører. Uden bæltepladser, passer til alle autostole, klapvogne og autostole.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Størrelse: 70 x 80 cm
  • kan vaskes op til 40 °C
  • Alder: 0 - 6 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: fehn ® Kuvert tæppe løve fehn NATURE
4
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

fehn ® Kuvert tæppe løve fehn NATURE
fehn ® Kuvert tæppe løve fehn NATURE
204 kr