🌞 Sommerrabatter til dig!
🌞 Sommerrabatter til dig!
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
fehn ® Kuvert tæppe løve fehn NATURE

fehn ® Kuvert tæppe løve fehn NATURE


Pris
175 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Fehn fehnNatur

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297611

EAN: 4001998056242

fehn ® Kuvert tæppe løve fehn NATURE
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babytæppe af certificeret økologisk bomuld med velcrolukning til barnevogn, bæresele, autostol og barneseng. Den nuttede babytæppe-løve fra fehn NATUR®-kollektionen er den perfekte følgesvend til hjemmet og på farten. Som vikletæppe i autostol, autostol og barnevogn eller som nuttet tæppe i vugge og barneseng - dit barn er hurtigt, nemt og sikkert pakket ind i enhver situation, uden at det kan trampe sig fri. Det naturlige babytæppe er fremstillet af 100 % økologisk bomuld fra kontrolleret og certificeret dyrkning og er dejlig blødt og behageligt for dit barn. Den praktiske hætte beskytter hoved og ører. Uden bæltepladser, passer til alle autostole, klapvogne og autostole.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Størrelse: 70 x 80 cm
  • kan vaskes op til 40 °C
  • Alder: 0 - 6 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

fehn ® Kuvert tæppe løve fehn NATURE
fehn ® Kuvert tæppe løve fehn NATURE
175 kr