fehn ® Cold-Warm-Zebra fehn NATURE
Bæredygtig
Vejl. pris¹
119 kr
Pris
111 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A295852

EAN: 4001998056235

fehn ® Cold-Warm-Zebra fehn NATURE
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Uanset om det er mod spændinger, hovedpine eller som en lille afkøling, er den søde koldvarme zebra fra fehn NATUR®-kollektionen alsidig og den perfekte lille hjælper i hverdagen.

Gelkompresset med miljøvenlig og uskadelig vandbaseret gel kan nemt fjernes takket være den praktiske velcrolukning og opvarmes i mikrobølgeovnen eller et vandbad for at slappe af eller fremme cirkulationen. For smertelindring og afkongestion kan gelpuden nemt køles ned i køleskabet eller fryseren. Puden afgiver varme eller kulde jævnt og beroligende.

Stofbetrækket af 100 % økologisk bomuld fra kontrolleret og certificeret dyrkning er super hyggeligt og beroligende og trøster de små i vuggestuen, i autostolen eller i barnevognen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde): 17 x 9 cm
  • Kold-varm pude med gelkompres
  • Overmateriale: vævet stof, jersey, velour, frottéstof (100% bomuld)
  • Kan vaskes ved 30°C
  • Alder: fra 0 måneder
  • Ideel gave til fødsel, dåb eller fødselsdag
  • Sikkerhedsafprøvet af uafhængige testinstitutter

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: fehn ® Cold-Warm-Zebra fehn NATURE
4.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

fehn ® Cold-Warm-Zebra fehn NATURE
fehn ® Cold-Warm-Zebra fehn NATURE
Vejl. pris¹ 119 kr
111 kr