fehn ® Bath sæt hval fehn NATUR
Variant:
  • fehn ® Bath sæt hval fehn NATUR
  • fehn ® badesæt elefant fehn NATUR

Pris
213 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Fehn fehnNatur

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297564

EAN: 4001998056426

fehn ® Bath sæt hval fehn NATUR
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Håndklæde og vaskeklud i certificeret økologisk bomuld med dyremotiv, der giver et sjovt badeliv. Sjovt at bade med dyr - Det absorberende badesæt bestående af et badehåndklæde med hætte og en vaskehandske til hvaler fra fehn NATUR®-kollektionen gør den daglige vask sjov for alle babyer. Det nuttede, bløde babyhåndklæde med en sød hætte omslutter forsigtigt barnet og beskytter pålideligt mod kulde og træk. Babyvaskekluden kan ikke kun bruges til b aden , men også som en hånddukke - hvis du trækker den over hvalen, kommer den hurtigt til live. Det naturlige materiale af 100 % økologisk bomuld fra kontrolleret og certificeret dyrkning er særligt skånsomt mod barnets hud og rengør eller tørrer skånsomt og sjovt.

Produktdetaljer:
  • Mål: 70 x 70 cm
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Kan vaskes ved op til 60 °C

Tilbehør

Pris
105 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

fehn ® Bath sæt hval fehn NATUR
fehn ® Bath sæt hval fehn NATUR
213 kr