Erstatningsforslag til udsolgte produkter

fehn® aktivitets-bjørn
p.t. udsolgt
Pris
227 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien fehn Bruno

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A249381

EAN: 4001998060195

fehn® aktivitets-bjørn
Den er et krammedyr, beskytter og legekammerat i en og bliver hurtigt barnets bedste ven. Med stor sovehætte, mavetaske og halsklud viser Bruno sin charme. På hænderne har han spændende legesager: Ranglen med kulørte perler rasler, og ryster. Det understøtter motorikken og byder på masser af glæde. Savfisken Sammy overrasker med klokker og raslepapir. Det vækker barnets nysgerrighed og fremmer legende sanserne. Den usædvanelige form og de forskellige materialer på fisken sørger for en sjov føleoplevelse. Den bløde pels af plys byder ind til at føle og kramme. Takket være formen sørger Bruno også for underholdning på tur. Med en velcrolukning er det nemt og hurtigt at sætte den på barnevognen og autostolen.

Detaljer:
  • Med rangle, klokke og raslepapir
  • Mål: 28 cm
  • Overdel: Plys, velour, tekstil; Fyld: 100% PES
  • Pleje: Håndvask
  • Alder: Fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - fehn® aktivitets-bjørn
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers