FEHN 3-D-Activity-legetæppe Australia

FEHN 3-D-Activity-legetæppe Australia


  • FEHN 3-D Aktivitetstæppe -  Garden Dreams
  • fehn® Loopy & Lotta 3-D Aktivitetstæppe Flodhest
  • FEHN 3-D Aktivitetstæppe med pude - BabyLOVE

Pris
689 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produkter fra serien fehn Australia

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A221620

EAN: 4001998064087

FEHN 3-D-Activity-legetæppe Australia
Det spændende og bløde aktivitetstæppe fra Little Castle-kollektionen er det perfekte legetøj til små opdagelsesrejsende.

Lad dit barn tage på eventyr med søde, australske dyr. 3-D-Activty-legetæppet kan anvendes som et fladt legetæpe eller en lille rede på gulvet. De særdeles bløde materialer og den høje kant sørger for den optimalte komfort samt sikkerhed. Legebøjlen er udstyret med et stort og spændende spejl, som garanteret sørger for masser af legesjov. De sjove legetøjsdele på buerne kan nåes med de små babyhænder og fremmer barnets motorik. Med underholdende pivelyde, rangler og bjældelyde. Takket være praktiske monteringsringe er de små legetøjsdele aftagelige og sørger for sjov hjemme og på farten. Legetæppet er udstyret med mange fine detaljer: Overfladen er blød og lækker. Forskellige materialer og overflader opfordrer dit barn til at føle, hygge og lege. Raslelyde på tæppet, legefigurer med bløde ører, haler og arme. De farverige buer kan klikkes til og fra efter behov. Dette gør det muligt for din baby at bruge tæppet på forskellige måder.

Detaljer:
  • Med aftageligt legetøj
  • Størrelse ca. 105 x 100 cm.
  • Håndvask
  • Ydermateriale: Plys, velour, stof / Fyld: 100% PES
  • Alder: Fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

FEHN 3-D-Activity-legetæppe Australia
689 kr