Feetje Swaddle Sketchy Star Grijs
Bæredygtig
Størrelsesguide

Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A317266

Feetje Swaddle Sketchy Star Grijs
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den hollandske virksomhed Feetje tilbyder dig et farverigt udvalg af trendy Design s i super kvalitet - og det hele til en fair pris. Et sjovt udvalg af fantastiske kollektioner - som altid kan kombineres på nye måder.

Sød body med flotte stjerner Allover print . Trykknapper i hele længden foran og i skridtet gør det nemt at tage den af og på.

Produktdetaljer:
  • Swaddle krop
  • Lange ærmer
  • Allover print
  • Med trykknapper
Materiale og pleje:
  • Materiale: jersey, 94% bomuld, 6% elastan
  • Kan vaskes ved 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
104 kr
Pris
89 kr
Pris
172 kr
Pris
201 kr
Pris
188 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Feetje Swaddle Sketchy Star Grijs
Feetje Swaddle Sketchy Star Grijs
112 kr