Feetje samler 2-delt lille antra melange

Feetje samler 2-delt lille antra melange


Størrelsesguide

Pris
201 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288599

Feetje samler 2-delt lille antra melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det hollandske firma Feetje tilbyder dig et farverigt udvalg af trendy design i super kvalitet og alt dette afrundes til en rimelig pris. En sjov variation af fantastiske kollektioner - altid mulige nye kombinationer.

Søt romper sæt bestående af en romper dragt i grå og en hvid langærmet skjorte med søde Allover-print. Sæt fastgørelsesmidler på skuldrene og i bleområdet gør romperdragten let at tage på og tage af.

produktdetaljer:
  • Farve: grå / hvid
  • Materiale: 92% bomuld, 8% elastan
  • Vaskbar op til 40 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Feetje samler 2-delt lille antra melange
201 kr