Alt om gavekort

Vil du købe et gavekort, eller har du modtaget et gavekort, som du vil indløse på din bestilling? Her finder du alle tips og informationer:

Hvordan indløser jeg et gavekort?

Angiv gavekort-koden i varekurven i feltet til gavekort og rabatkoder og tryk på „indløs”. Gavekortets beløb bliver så trukket fra det samlede beløb i varekurven. Du kan fjerne gavekortet, hvis du klikker på krydset „fjern” på linjen med gavekort-koden.

Har du glemt at angive gavekortet ved dit køb?

Efter at have gennemført bestillingen kan du annullere ordren i løbet af kort tid, hvis du tager telefonisk kontakt til kundeservice på 82 56 80 73. En e-mail til kundeservice indenfor dette tidsrum er ikke tilstrækkeligt. Udenfor servicetider kan ordrer desværre ikke annulleres. Her kan du i stedet foretage en ny bestilling. Hvis din ordre allerede er afsendt, kan gavekortet ikke efterfølgende tilføjes til bestillingen.

Har du flere gavekort?

Kombinér gerne så mange gavekort du vil med din bestilling.

Hvor kan jeg se mit tilgodehavende?

Har du brugt, eller vil du bruge et gavekort ved din bestilling? Læg et produkt i varekurven og angiv gavekort-koden. Der bliver så vist, hvilken værdi der trækkes fra.

Hvordan refunderes gavekort efter en retur?

Købsbeløbet vil i løbet af 14 dage efter modtagelse af returpakken blive refunderet.

Har du betalt din bestilling med et gavekort? Sådan bliver købsbeløbet tilbagebetalt:

Hvis du har betalt hele ordren med et gavekort:
Refunderingen bliver ført tilbage som gavekort-tilgodehavende, og du kan bruge det tilgodehavende beløb på en fremtidig bestilling. Du modtager en automatisk e-mail, hvor gavekort-koden er angivet. Det er ikke muligt at modtage en kontantudbetaling.

Hvis gavekortet er kombineret med en anden betalingsform:

  • og beløbet på varerne, du har beholdt, er mindre end værdien på gavekortet:

Gavekortet debiteres de varer, du beholder. Vi lægger den resterende værdi af koden tilbage til dit gavekort. Vi refunderer det betalte beløb i tillæg til din anden valgte betalingsmetode.

  • og beløbet på varerne, du har beholdt, er højere end værdien på gavekortet:

Gavekortet debiteres fuldt ud på de varer, du beholder. Differencen tilbagebetales med den betalingsmetode, du kombinerede gavekortet med.

Hvor kan jeg købe et gavekort til pinkorblue.dk?

I vores online shop har du mulighed for at købe gavekort til forskellige anledninger. Det bliver sendt til dig over e-mail.

Hvilke brugsbetingelser er der for gavekort?

Følgende brugsbetingelser gør sig gældende:

  • Vores gavekort kan bruges på hele sortimentet på pinkorblue.dk
  • Der er intet mindstebestillingsbeløb
  • Gavekortet forfalder efter 5 år
  • Kombiner så mange gavekort du vil med din bestilling

Hvordan fungerer refundering af gavekort?

Hvis du har benyttet et gavekort ved en bestilling, sker refunderingen af beløbet som gavekort-tilgodehavende på dit gavekort. Alle informationer om dette, finder du i din returbekræftelse, som vi sender dig pr. e-mail. Det er ikke muligt at modtage en kontantudbetaling. Hvis du har kombineret gavekortet med en anden betalingsform, godskriver vi gavekort-værdien på det produkt, du beholder. Det derudover betalte beløb refunderer vi i forhold til din valgte betalingsfom. Mere information finder du her.

Jeg har problemer med at indløse mit gavekort. Hvem skal jeg kontakte?

Vil du indløse et gavekort på din bestilling, men det virker ikke? Kontakt venligst kundeservice på 82 56 80 73 eller info@pinkorblue.dk, så vi kan undersøge sagen.

Kan jeg annullere købet af et gavekort?

Har du købt et gavekort men ombestemt dig? Efter du har gennemført bestillingen, kan du annullere ordren i løbet af kort tid, hvis du tager telefonisk kontakt til kundeservice på 82 56 80 73. En e-mail til kundeservice indenfor dette tidsrum er ikke tilstrækkeligt. Uden for servicetiden kan ordrer desværre ikke annulleres. Her kan du i stedet foretage en ny bestilling.Du fandt ikke svar på dit spørgsmål her?

Kontakt os personligt

Skriv til os
Du kan kontakte os via vores kontaktformular. Vi svarer indenfor 2-3 hverdage.
Skriv til os
Ring til os
Vores kundeservice hjælper gerne. Tak for din forståelse for, at ventetiden kan være lidt længere.
Ring til os