FALKE Ballerina Footie powder rose
-22%

FALKE Ballerina Footie powder rose


Størrelsesguide

45 kr
Pris
35 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
10 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A271136

FALKE Ballerina Footie powder rose
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne lette, usynlige sok af hudvenlig, plejeløs bomuld har en særlig lav halsudskæring og er derfor ideel til sommersko, f.eks. ballerinaer. Den perfekte pasform FALKE garanterer maksimal komfort. Desuden sikrer den anatomisk tilpassede hæl og det skridsikre silikoneprint et optimalt hold på dit barns fod. Bemærk: For at opnå optimal holdbarhed skal du ikke smøre fødderne med creme på forinden.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 76% bomuld, 21% polyamid, 3% spandex.
  • Kan vaskes op til 30 °C
  • Ikke egnet til tørretumbler
  • Perfekt pasform FALKE

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

FALKE Ballerina Footie powder rose
FALKE Ballerina Footie powder rose
45 kr
35 kr