12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
Kun idag:
Barnevognsrabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

EXIT Trampolin Elegant Premium diameter 427cm med Deluxe sikkerhedsnet - sort
p.t. udsolgt

EXIT Trampolin Elegant Premium diameter 427cm med Deluxe sikkerhedsnet - sort


Pris
6.656 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A269030

EAN: 8719743251328

EXIT Trampolin Elegant Premium diameter 427cm med Deluxe sikkerhedsnet - sort
EXIT Elegant Premium Trampolin med Deluxe Safety Net er en rund trampolin af meget god kvalitet med en grå beskyttelseskant og et sort forklæde. Den meget stærke ramme af denne trampolin-serie er let at oprette. Trampolinen er sikker og meget brugervenlig. EXIT Elegant Premium Trampolin med Deluxe Safety Net er en trampolin af absolut topklasse og showpiece i Elegant Series. Men hvad gør denne premium trampolin så unik?

Mest stabile ramme i verden

Rammen på EXIT Elegant Premium trampolinen er meget stærk og derfor super sikker og stabil. Den patenterede ramme sørger for at trampolinen ikke skrider eller vipper. Selv ved høje springe eller uventede bevægelser vil trampolinen stadigvæk stå fast. Ultimate Stability Frame (USF) Trampolinen viser derudover også, at sikkederhed og design sagtens kan høre sammen.

Den ultimative springoplevelse!

EXIT Elegante Premium Trampolines er ikke kun smuk og af høj kvalitet, men også holdbar. Rammen er galvaniseret og derefter pulverlakeret, så rusten ikke har nogen chance. De ekstra lange 21,6 cm lange premium -fjedre giver den ultimative springoplevelse med en perfekt rebound og blød landing. Forkanten på beskyttelseskanten er også længere end normalt, og påfyldning af beskyttelseskanten er tykkere sammenlignet med standard EXIT-trampolinerne. Det ekstra tykke PVC toplag på beskyttelseskanten sikrer, at den holder længere, hvilket gør den super holdbar!Ligesom enhver anden trampolin af EXIT Toys leveres EXIT Elegant Premium også med et sikkerhedsnet. Det luksuriøse sikkerhedsnet er designet til alt. Sikkerhedsnettet har en børnevenlig indgang på grund af den overlappende dør. Så behøver du ikke bekymre dig om uheld ved et fejlspring på en høj trampolin. Vælger du Deluxe sikkerhedsnettet vælger du ikke kun optimal sikkerhed, men også meget høj kvalitet. Nettet består af glasfibre på over og undersiden. Deluxe sikkerhedsnettet har den bedste kvalitet.

Hoppe sjov på ingen tid

Er det kompliceret at montere en trampolin i haven? Ikke hvis man har en EXIT Elegant trampolin! Takket være det innovative fastgørelsessystem er det ganske simpelt at montere denne trampolin. Det sorte forklæde kan hurtigt fastgøres til beskyttelseskanten med lynlås. Den beskyttende kant er stærk og udstyret med en specielt udviklet af EXIT Toys Foot Protection System (FPS), så du kan aldrig komme med din fod mellem fjedrene under trampolinspring. EXIT Elegant trampolinen sørger for timevis af underholdning. Trampolinen er klar til brug inden for en time, så hvad venter du på?

Detaljer:
  • Model: Nedgravet trampolin
  • Materiale: PP (polypropylen)
  • Højde: 270 cm
  • Diameter: 450 cm.
  • Vægt: 117 kg.
  • Max. brugervægt: 130 kg
  • Alder: fra 3 år
Leveringsomfang:
springdugen
Grå beskyttelseskant
96 galvaniserede fjedre på 21,6 cm
8 L-formede metal fødder
Deluxe sikkerhedsnet med overlappende dør
Karabinhager
Vejledning

Vores Topsellers