STORKE RABATTER!
STORKE RABATTER!
Spar nu:
op til 700 kr
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
EXIT Trampolin Elegant Premium 244x427 cm med Deluxe sikkerhedsnet - grøn

EXIT Trampolin Elegant Premium 244x427 cm med Deluxe sikkerhedsnet - grøn


Variant:
  • EXIT Trampolin Elegant Premium 244x427 cm med Deluxe sikkerhedsnet - grøn
  • EXIT Trampolin Elegant Premium 214x366 cm med Deluxe sikkerhedsnet - grøn

6.799 kr
Pris
6.712 kr
Fri fragt
Du sparer
87 kr
Pris inkl. moms
Levering via spedition
Leveringstid: 5-10 dage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A269040

EAN: 8719743252417

EXIT Trampolin Elegant Premium 244x427 cm med Deluxe sikkerhedsnet - grøn
EXIT Elegant Premium Trampolin med Deluxe Safety Net er en rektangulær trampolin af meget god kvalitet med en grå beskyttelseskant og et sort forklæde. Den meget stærke ramme af denne trampolin-serie er let at oprette. Trampolinen er sikker og meget brugervenlig. EXIT Elegant Premium Trampolin med Deluxe Safety Net er en trampolin af absolut topklasse og showpiece i Elegant Series. Men hvad gør denne premium trampolin så unik?

Den ultimative springoplevelse!

EXIT Elegante Premium Trampolines er ikke kun smuk og af høj kvalitet, men også holdbar. Rammen er galvaniseret og derefter pulverlakeret, så rusten ikke har nogen chance. De ekstra lange 21,6 cm lange premium -fjedre giver den ultimative springoplevelse med en perfekt rebound og blød landing. Forkanten på beskyttelseskanten er også længere end normalt, og påfyldning af beskyttelseskanten er tykkere sammenlignet med standard EXIT-trampolinerne. Det ekstra tykke PVC toplag på beskyttelseskanten sikrer, at den holder længere, hvilket gør den super holdbar!Ligesom enhver anden trampolin af EXIT Toys leveres EXIT Elegant Premium også med et sikkerhedsnet. Det luksuriøse sikkerhedsnet er designet til alt. Sikkerhedsnettet har en børnevenlig indgang på grund af den overlappende dør. Så behøver du ikke bekymre dig om uheld ved et fejlspring på en høj trampolin.

Vælger du Deluxe sikkerhedsnettet vælger du ikke kun optimal sikkerhed, men også meget høj kvalitet. Nettet strækkes altid gennem glasfiberringe, både øverst og nederst. Førsteklasses sikkerhedsnet. Stopler med skumbeskyttelse.

Hoppe sjov på ingen tid

Ikke hvis man har en EXIT Elegant trampolin! Rammen er nem at montere. Det sorte forklæde kan hurtigt fastgøres til beskyttelseskanten med lynlås. Den beskyttende kant er stærk og udstyret med en specielt udviklet af EXIT Toys Foot Protection System (FPS), så du kan aldrig komme med din fod mellem fjedrene under trampolinspring. EXIT Elegant trampolinen sørger for timevis af underholdning. Trampolinen er klar til brug inden for en time, så hvad venter du på?

Detaljer:
  • Model: Nedgravet trampolin
  • Materiale: PP (polypropylen)
  • Mål: 266 x 274 x 437 cm
  • Vægt: 138 kg
  • Max. brugervægt: 120 kg.
  • Alder: fra 3 år
Leveringsomfang:
springdugen
Grå beskyttelseskant
76 galvaniserede fjedre på 21,6 cm
4 hjørnefjedre på 14,1 cm
4 metal fødder
Deluxe sikkerhedsnet med åbning
Karabinhager
Vejledning

Vores Topseller

EXIT Trampolin Elegant Premium 244x427 cm med Deluxe sikkerhedsnet - grøn
6.799 kr
6.712 kr