EXIT Frame Pool ø427x122cm (12v Cartridge Filterpumpe) - Grå
NYHED

EXIT Frame Pool ø427x122cm (12v Cartridge Filterpumpe) - Grå


Variant:
  • EXIT Frame Pool ø427x122cm (12v Cartridge Filterpumpe) - Grå
  • EXIT Frame Pool ø427x122cm (12v filterpatronpumpe) - trælook

Pris
5.421 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 11 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A305798

EAN: 8720088267745

EXIT Frame Pool ø427x122cm (12v Cartridge Filterpumpe) - Grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
EXIT Stone pool ø 427 x 122 cm er en rund pool med grå ramme. Denne store pool er som standard udstyret med en filterpumpe og en poolstige, som du kan komme sikkert ind og ud af poolen med. Poolen Stone har et modern og et stærkt stenmønster på sidemuren, hvilket gør den til et ægte blikfang i haven. Indersiden af poolen er blå for at give den friske poolfornemmelse. EXIT-poolen har stærke 3-lags vægge af pvc og polyester.

En forfriskende dukkert i din pool!

Stone poolen har et modern og stærkt mønster på sidevæggen, hvilket gør den til et ægte blikfang i haven. Indersiden af poolen er blå for at give den friske poolfornemmelse. EXIT-poolen har stærke 3-lags vægge af PVC og polyester. Den medfølgende filterpumpe holder vandet frisk og i bevægelse og forhindrer forurening af vandet. Filterpumpen kan nemt monteres på poolen, og vandet forfriskes ved hjælp af filterpatroner.

En smuk pool til haven

Det flotte stenmønster og den sorte ramme giver Stone poolen et unikt udseende, og takket være det naturlige udseende integreres poolen fuldstændigt i din have. Indersiden af poolen er blå, hvilket giver dig den friske følelse af en swimmingpool. Poolens runde form skaber en hyggelig atmosfære og sikrer, at du nemt kan have det sjovt i din pool med flere personer. Med de runde pools fra EXIT Toys vil du ikke kede dig et øjeblik.

Egnet tilbehør

Der findes forskelligt tilbehør til EXIT Stone poolen, f.eks. en bund- og dækplade, en klorflyder, teststrimler og et poolrengøringssæt, så du kan holde din pool i optimal stand. Vælg pools med overdækning fra EXIT Toys , et ægte must-have til din have om sommeren!

Produktdetaljer:
  • Bassiner med filterpatronpumpe
  • Diameter: ø 427 cm
  • Vægt: 70 kg
  • Svømmeflade: ø 427 x 122 cm
  • Alder: fra 6 år
Inkluderet som standard:
Sort stålramme til pool ø 427 x 122 cm
Grå foring med stort stenmønster
Inklusive filterpumpe med patron
Reparationsudstyr til foring medfølger
Frame pool instruktioner
Instruktion omslag
Instruktioner til pumpe

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Vores Topsellers

EXIT Frame Pool ø427x122cm (12v Cartridge Filterpumpe) - Grå
EXIT Frame Pool ø427x122cm (12v Cartridge Filterpumpe) - Grå
5.421 kr