everyday Baby Drikke og spise sæt I i purple rose
Pris
360 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315182

EAN: 4250226045620

everyday Baby Drikke og spise sæt I i purple rose
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Everyday Baby Drikke- og spisesæt I

Everyday Baby Drikke- og spisesæt bestående af en drikkekop i glas Sippy Cup, en silikoneske (2 stk.) og en silikoneskål: Den Everyday Baby Sippy Cup drikkekop i glas med silikonehylster er ideel til en nem overgang fra bryst eller flaske til selvstændig drikkelse. Glas er det sikreste materiale til drikkekopper og flasker! Som et naturligt råmateriale er det fri for blødgøringsmidler og andre kemikalier. Garanteret uden plastik (hvor produktet kommer i kontakt med barnets mad eller mund)! Silikonehylsteret giver ikke kun flaskerne et stilfuldt udseende, men giver også ekstra beskyttelse og en meget behagelig fornemmelse (IKKE BRISSIKKERT!). Med behagelig blød silikone drikketud. Inkluderer ergonomisk designede, let at holde på drikkegrebene og beskyttende låg. Anvendelse af ekstra let borosilikatglas af høj kvalitet: meget modstandsdygtigt over for kemikalier og temperaturer. Ufølsom over for pludselige temperaturændringer. Anvendelse af silikone af særlig høj kvalitet: fri for skadelige kemiske stoffer.

Everyday Baby silikoneske: Ideel til den tid, hvor man supplerer fodringen. Blød skeespids til babyens følsomme tandkød og gane. Det er nemt at fodre dit barn, og der er ingen risiko for at skade dit barns mund. Robust, ubøjeligt silikonehåndtag takket være Metal l kerne. Skeen kan nemt nå bunden af en krukke og er robust nok til nem omrøring. Smukt formet Design . Ligger behageligt i hånden.

Everyday Baby Silikonefodringsskål med sugebund: Er det tid for din lille at lære at spise på egen hånd? Everyday Baby Silikone-spiseskålen er ideel til fodringstidspunktet og de første selvstændige spiseforsøg. Skålen er udstyret med en stærk sugebase, der holder sig sikkert fast på bordet og forhindrer mange spild. Skrå bund - til at ske den sidste smule mad ud. Passer selv på det mindste barnestolsbord. Med praktisk måleskala på indersiden - til at kontrollere mængden af mad. Everyday Baby Silikonefodringsskålen er det sikreste valg for dit barns sundhed.

Let at rengøre: Læg flasken i kogende vand i 5 minutter før første brug. For at rengøre skal du skille alle dele ad og vaske dem omhyggeligt med mildt sæbevand og skylle dem under rindende vand. Læg alle delene på en drænhylde. Sørg for at tømme flaskerne i et godt ventileret område for at sikre, at de tørrer grundigt. Den bedste måde at sterilisere glasflasker på er ved at koge dem i en gryde med vand. Kan tåle opvaskemaskine. Rengør skeen og skålen i opvaskemaskinen eller ved håndvask. Vi anbefaler, at du rengør silikoneskeen og skålen så hurtigt som muligt efter at have spist for at undgå misfarvning fra maden. Rengør skeen og skålen omhyggeligt. Sørg for, at silikoneskålen placeres i et ventileret område, hvor den kan løbe af og tørre ordentligt. Der kan dannes skimmel eller svamp, hvis de opbevares i våde eller fugtige områder. Læg skeer og skål i kogende vand i 5 minutter før første brug

Produktdetaljer:
  • Borosilikatglas af høj kvalitet
  • Anti-kolisk drikketud fremstillet af blød silikone af medicinsk kvalitet
  • Stærk sugebase
  • Blød silikoneske spids
  • BPA, BPF, BPS, phthalat- og PVC-fri
  • Indhold: 1 drikkekop i glas, 1 skål, 2 silikoneskeer
  • Materiale: (flaske:) glas, silikone; (beskyttelseshætte/skrue ring/håndtag:) polypropylen; (drikkedunk/skål/ske:) silikone, rustfrit stål (indvendigt skehåndtag)
  • Alder: fra 4 måneder
  • Farve: Pink
  • Egnet til mikrobølgeovn (gælder ikke for skeen), opvaskemaskine, dampsterilisator, sterilisation, fryser

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: everyday Baby Drikke og spise sæt I i purple rose
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

everyday Baby Drikke og spise sæt I i purple rose
everyday Baby Drikke og spise sæt I i purple rose
360 kr