EverEarth® Træ ur
Pris
140 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A251790

EAN: 6923619437293

EverEarth® Træ ur
Med EverEarth træ uret kan børnene nemt lære klokken. Hvert tal er forskelligt udformet for at gøre det lettere for børn at genkende dem. 60-minutter markeringerne gør det endnu lettere. De kulørte farver vækker børnenes opmærksomhed og hjælper med at opbygge koncentrationen. Fremstillet af førsteklasses birketræ, egnet til børn fra 24 måneder. Lever op til den europæiske standard. Derudover er birketræet 100 % FCS certificeret og er testet efter EN71-standarderne. Derved er sikkerheden og holdbarheden ved leg med produktet sikret.

Detaljer:
  • Materiale: Træ
  • Alder: Fra 24 mdr.
OBS
Hold altid barnet under opsyn når det leger!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

EverEarth® Træ ur
140 kr