EverEarth® Stor Noahs Ark
Bæredygtig -38%
EverEarth® Stor Noahs Ark
Vejl. pris¹
1.339 kr
Pris
825 kr
Fri fragt
Du sparer
514 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A206843

EAN: 6923619437736

EverEarth® Stor Noahs Ark
Med dette store ark kan dit ban lære om den spændende historie om Noah og hans ark. Indeholder: Stor model af arken og syv par dyr, der passer ind i skibet.

Detaljer:
 • Materiale: Lavet af høj kvalitet bambus og træ
 • Alder: Fra 36 mdr.


 • OBS
  Ikke egnet til børn under 3 år. Fare for kvælning på grund af smådele der kan sluges.

  Sponsoreret

  product_detail_ad

  Tilbehør

  Bæredygtighed

  Bæredygtigt materiale

  Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Anmeldelser

  Produktanmeldelser fra vores kunder: EverEarth® Stor Noahs Ark
  5
  118 Kundebedømmelser
   
  5 stjerner
  | 103
   
  4 stjerner
  | 11
   
  3 stjerner
  | 2
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 2
  Mere info om eKomi

  100% ægte kundefeedback

  Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

  Vores Topsellers

  EverEarth® Stor Noahs Ark
  EverEarth® Stor Noahs Ark
  Vejl. pris¹ 1.339 kr
  825 kr