EverEarth® stablepuslespil fra larve til sommerfugl
Bæredygtig
EverEarth® stablepuslespil fra larve til sommerfugl
Vejl. pris¹
148 kr
Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A270125

EAN: 6923619426747

EverEarth® stablepuslespil fra larve til sommerfugl
Med træ-stablepuslespillet lærer børn legende hvordan larven udvikler sit til en sommerfugl. Puslespillet består af træklodser med påmalet tryk, som sættes sammen i en bestemt rækkefølge til forskellige billeder. Barnet lærer ved at løse puslespillet udviklingsfaserne på sommerfuglen. Ved leg med puslespillet lærer barnet at løse svære udfordringer, hvilket især træner dygtigheden. De farvestrålende billeder forstærker farveforståelsen hos barnet. Også Motorik og hånd-øje koordination er i fokus.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Træ
  • Mål: 15 x 7 x 13 cm
  • Alder: fra 12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: EverEarth® stablepuslespil fra larve til sommerfugl
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

EverEarth® stablepuslespil fra larve til sommerfugl
EverEarth® stablepuslespil fra larve til sommerfugl
Vejl. pris¹ 148 kr
141 kr