EverEarth® Rangle-legetøj Krokodille
85 kr
Pris
77 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
8 kr (9%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A185501

EverEarth® Rangle-legetøj Krokodille


Formen er med til at fremme barnets motorik. Malet i forskellige grønne nuancer, således at dit barn kan blive trænet i forståelsen af farverne.

Alle EverEarth® produkter er fremstillet med vandbaserende farver og er testet fri for kemiske stoffer. EverEarth® ligger særlig vægt på bæredygtighed. Alt EverEarth® legetøj bliver fremstillet af FSC®-certificeret træ, som EverEarth® selv planter. Alle EverEarth® artikler er uden skarpe kanter, således at barnet ikke kan komme til skade.

Detaljer:
  • Materiale: Træ
  • Fremmer finmotorikken
  • Alder: Fra 6 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

EverEarth® Rangle-legetøj Krokodille
85 kr
77 kr
Top mærker