EverEarth® Gribering Bambus Velociraptor
Bæredygtig
EverEarth® Gribering Bambus Velociraptor
Variant:
  • EverEarth® Gribering Bambus Velociraptor
  • EverEarth® Gribering Bambus stegosaurus

Pris
74 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A270136

EAN: 6923619435688

EverEarth® Gribering Bambus Velociraptor
Vores farverige Velociraptor tager dit barn på en spændende rejse ind i dinosaurernes tid. Det holdbare bambuslegetøj får hjertet hos alle Dino-entusiaster til at slå hurtigere. Vores Velociraptor-dinosaur har stadig mange af sine venner på slæb. At lege med den farverige dinosaur fremmer dit barns kreativitet og styrker de motoriske færdigheder på samme tid.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Bambus
  • Mål: 10,5 x 4,5 x 17 cm
  • Alder: Fra 24 mdr.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: EverEarth® Gribering Bambus Velociraptor
4.5
13 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

EverEarth® Gribering Bambus Velociraptor
EverEarth® Gribering Bambus Velociraptor
74 kr