EverEarth® Gribering Bambus Elefant
Bæredygtig
EverEarth® Gribering Bambus Elefant
Pris
127 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A270134

EAN: 6923619435497

EverEarth® Gribering Bambus Elefant
Vores store legetøjselefant giver en masse sjov i børneværelset. Den består af hårdfør og robust bambus. Elefanten har også mange af sine dyrevenner på slæb og ser frem til det næste eventyr. At lege med bambusdyr fremmer dit barns kreativitet. Farveudvalgtet hos dyrene hjælper med at styrke farveforståelse. Så kan børnene forbinde dyr og farve.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Bambus
  • Mål: 15 x 4 x 11 cm
  • Alder: Fra 24 mdr.

Bæredygtighed

FSC® - Forest Stewardship Council

Forest Stewardship Council® er forpligtet til en økologisk bæredygtig, socialt acceptabel og økonomisk levedygtig skovbrugsøkonomi. FSC®-certificering garanterer, at skovenes naturressourcer ikke udnyttes og ødelægges. I alt er der tre forskellige FSC®-mærker. FSC®-certifikatet påføres produkter, som består 100 % af FSC®-certificeret materiale. FSC® Mix Seal bærer træ- og papirprodukter, som indeholder mindst 70 % FSC®-certificeret og/eller genbrugsmateriale. Produkter certificeret med FSC® Recycled Seal består udelukkende af genbrugsmaterialer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: EverEarth® Gribering Bambus Elefant
3.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

EverEarth® Gribering Bambus Elefant
EverEarth® Gribering Bambus Elefant
127 kr