EverEarth® bankespil - hoppende harer
Bæredygtig -32%
EverEarth® bankespil - hoppende harer
Vejl. pris¹
148 kr
Pris
101 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
47 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A251839

EAN: 6923619437316

EverEarth® bankespil - hoppende harer
EverEarth bankespillet hoppende harer vil underholde børn i timevis. Tryk haren ned og se hvordan den hopper op lige med det samme igen. De kulørte farver vækker børnenes opmærksomhed og hjælper med at opbygge koncentrationen. Fremstillet af førsteklasses birketræ, egnet til børn fra 12 måneder. Lever op til den europæiske standard. Derudover er birketræet 100 % FCS certificeret og er testet efter EN71-standarderne. Derved er sikkerheden og holdbarheden ved leg med produktet sikret.

Detaljer:
  • Materiale: Træ
  • Mål: 17 x 4 x 11 cm
  • Alder: fra 12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: EverEarth® bankespil - hoppende harer
4.5
25 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 20
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

EverEarth® bankespil - hoppende harer
EverEarth® bankespil - hoppende harer
Vejl. pris¹ 148 kr
101 kr