Ever Earth Workbench med tilbehør
Bæredygtig
Ever Earth Workbench med tilbehør
Variant:
  • EverEarth® Stor værktøjsbænk med værktøj
  • Ever Earth Workbench med tilbehør

Pris
334 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A270312

EAN: 6923619437880

Ever Earth Workbench med tilbehør
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vis dit barn forskellige værker, og hvordan værktøjer kan bruges. Udvid dit barns fantasi med dette rollespil legetøj og de inkluderede dele såsom sav, skruenøgle, hammer, arbejdsbænk, møtrikker, skruer, opbevaringsrum, skruestik og andre bevægelige dele. Dette produkt er lavet af træ af høj kvalitet og testet i henhold til europæiske standarder. Dette produkt er velegnet til børn fra 0+ år. Desuden er det lavet af 100% FSC-certificeret træ og testet i henhold til EN71-standarder for at sikre dit barns sikkerhed og bæredygtighed under leg.

Produktdetaljer:
  • Materiale : Bøg
  • dimensioner: 32 x 26 x 32,5 cm
  • Aldersanbefaling: 36 M +

agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Fare for kvælning!

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ever Earth Workbench med tilbehør
4.5
43 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 33
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Ever Earth Workbench med tilbehør
Ever Earth Workbench med tilbehør
334 kr