Ever Earth ® Stilfulde byggeklodser
NYHED Bæredygtig
Pris
343 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A377248

EAN: 6923619438993

Ever Earth ® Stilfulde byggeklodser
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Alder: fra 24 måneder
 • De stilfulde byggeklodser fra den Ever Earth Life style Collection er en klassiker blandt legetøj og giver dine børn en række forskellige byggemuligheder.
 • Sættet indeholder 37 forskellige byggeklodser i bløde pastelfarver og en solid trækasse
 • Dine børn kan lade fantasien få frit løb og bygge træer, broer, Pyramide n samt forskellige bygninger.
 • Inde i trækassen er de forskellige former markeret med linjer til sortering.
 • På denne måde lærer børnene hurtigt at genkende formerne og sortere dem korrekt i kassen.
Materiale og pleje:
 • FSC®-certificeret træ
Inkluderet i leveringen:
 • Ever earth Stilfulde byggeklodser
 • 37 forskellige byggeklodser

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Ever Earth ® Stilfulde byggeklodser
Ever Earth ® Stilfulde byggeklodser
343 kr