Ever Earth Railway
Pris
183 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A270322

EAN: 6923619437897

Ever Earth Railway
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dit barn vil eksperimentere med de forskellige former og deres kompilibilitet. Dette fremmer kraftigt farvegenkendelse og koordinering. Sorteringsbanen fra Ever Earth hjælper børn med at eksperimentere med farver og former. De udforsker dynamikken og hastighedens verden.

Dette produkt træner følgende læringsfelt hos børn:
Tænkningsevne: Et barns logiske tankegang fremmes ved at tilskynde barnet til at opdage mønstre, symmetrier eller strukturer mens du spiller. Barnet begynder at forstå, hvordan tingene fungerer, og har en af ??de bedste oplevelser med at lege med dem.

Kreativitet og fantasi: Børn har en blomstrende fantasi. Ved at spille får de nye muligheder for at leve ud af deres kreativitet og lade deres fantasi løbe fri. Takket være deres ideer og fantasi redesignes børn legeligt til verden.

Hånd-øje-koordinering: Dette legetøj fremmer især hånd-øje-koordination og hjælper med at udvikle barnets motoriske færdigheder og kropsbevidsthed på lang sigt. Legende lærer det at bruge sine hænder og fingre mere dygtigt.

Løsning af problemer: At møde vanskelige udfordringer, mens de leger, hjælper børn med at tackle problemer. Selv i hverdagen bliver løsning af problemer barnets leg for dem. At mestre disse udfordringer øger selvtilliden og fremmer indlæringsprocessen.

Produktdetaljer:
  • dimensioner: 40,5 x 8 x 9 cm
  • Materiale: Bøg
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under 3 år på grund af små dele, der kan være indtagelse. Fare for kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Ever Earth Railway
183 kr