Ever Earth  ® Min 1. honninghøst
Bæredygtig
Ever Earth  ® Min 1. honninghøst

Ever Earth ® Min 1. honninghøst


318 kr
Pris
302 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292416

EAN: 6923619437941

Ever Earth ® Min 1. honninghøst
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med farve-terningespillet "Min 1. honninghøst" af Ever Earth børnene lærer en masse interessante fakta om bier, hvordan de samler nektar og producerer honning. På denne måde bliver et utroligt vigtigt emne pakket ind på en legende og bæredygtig måde.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 35 x 35 x 1 cm.
  • Rengøring: Håndvask
  • Materiale: 100% FSC-træ
  • Alder: Fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

FSC® - Forest Stewardship Council

Forest Stewardship Council® er forpligtet til en økologisk bæredygtig, socialt acceptabel og økonomisk levedygtig skovbrugsøkonomi. FSC®-certificering garanterer, at skovenes naturressourcer ikke udnyttes og ødelægges. I alt er der tre forskellige FSC®-mærker. FSC®-certifikatet påføres produkter, som består 100 % af FSC®-certificeret materiale. FSC® Mix Seal bærer træ- og papirprodukter, som indeholder mindst 70 % FSC®-certificeret og/eller genbrugsmateriale. Produkter certificeret med FSC® Recycled Seal består udelukkende af genbrugsmaterialer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Ever Earth  ® Min 1. honninghøst
Ever Earth ® Min 1. honninghøst
318 kr
302 kr