Ever Earth farm
Pris
129 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A251914

EAN: 6923619437378

Ever Earth farm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Vores puslespil ""Farm"" fremmer udviklingen af ??hånd-øje-koordination og hjælper børn med at lære at genkende forskellige former og dyr. Kompakte træstykker med let grebbare penne er ideelle. Børnene kan let gribe fat i dem og placere figurerne på de rigtige steder. Produktet er lavet af bjerk træ af høj kvalitet, fuldt testet efter europæiske standarder og egnet til børn fra 24 måneder og derover. Desuden er birketræet 100% FSC-certificeret og er testet i henhold til EN71-standarderne. Dette sikrer produktets sikkerhed og holdbarhed, når du spiller.

Detaljer:
  • Materiale: Træ
  • Alder: fra 18 måneder
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Ever Earth farm
129 kr