Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Ever Earth Arctic Motoric Loop
p.t. udsolgt
Pris
289 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281190

EAN: 6923619426761

Ever Earth Arctic Motoric Loop
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med Arctic Motoric Loop kan dit barn lære forskellige dyr i Arktis at kende. Isbjørnen, sælerne, hvalrossen, søstjernerne, fisken og skallen ledsager dit barn fantasifuldt med at forbedre hånd-øje-koordinationen.

Dette produkt træner følgende læringsfelt for børn:

 • Tænkningsevne: Dit barns logiske tankegang fremmes ved at tilskynde barnet til at opdage mønstre, symmetrier eller strukturer under leg. Barnet begynder at forstå, hvordan tingene fungerer, og har en af ??de bedste oplevelser med at lege med dem.

 • Finmotoriske færdigheder: Dette legetøj fremmer barnets følelse af berøring og forståelse og fremmer deres fingerfærdighed. Børnene får en følelse af fine bevægelser og deres egne hænder. Ved at afprøve ting, udforske objekter og opfatte med alle sanser hjælper det barnet med at udvikle sine sanser på lang sigt.

 • Genkend figurer: Ved at lege med forskellige former og figurer, barnets forståelse af form fremmes, og på samme tid forbedres barnets rumlige fantasi og fine motoriske evner.

 • Hånd-øje-koordinering: Dette legetøj fremmer især hånd-øje-koordination og hjælper med at udvikle barnets motoriske færdigheder og kropsbevidsthed på lang sigt. Legende lærer den at bruge sine hænder og fingre mere dygtigt.

 • Kreativitet og fantasi: Børn har en blomstrende fantasi. Ved at spille får de nye muligheder for at leve ud af deres kreativitet og lade deres fantasi løbe fri. Takket være deres ideer og fantasi redesignes børn legeligt til verden.

 • Løsning af problemer: At møde vanskelige udfordringer, mens legene hjælper børnene til at tackle problemer. Selv i hverdagen bliver løsning af problemer barnets leg for dem. At mestre disse udfordringer øger selvtilliden og fremmer indlæringsprocessen.

 • Skab selvtillid: Ved at bringe deres ideer ind, udvikler børnene en følelse af selvtillid. Mens de spiller, satte de sig selv opgaver og udfordringer. Med hver udfordring, der styres, styrkes selvtilliden. De lærer at kommunikere med andre og styrke deres sociale færdigheder.

 • Social kompetence: At dele erfaringer og ny viden med andre er især vigtigt for børns udvikling. Børnene lærer at løse konflikter gennem leg og forbedre deres verbale kommunikation. De beskæftiger sig med daglige observationer og roller og forbedrer deres sociale færdigheder.

 • Stimulere opfattelser: Ved at aktivere de forskellige sanser kan børn styrke deres opfattelse i en meget tidlig alder. Dette sikrer igen nysgerrige børn, der er opmærksomme på nye udfordringer.

 • Genkend tal: At lære numre er børns leg med dette legetøj. Den tidlige håndtering af tal hjælper børnene med at opnå stor læringssucces gennem leg.


Produktdetaljer:
 • dimensioner : 19 x 23,5 x 20,5 cm
 • Vægt: 1,15 kg
 • Materiale: Træ
 • Alder: fra 12 måneder
agtelse
Lad aldrig barnet lege uden opsyn med dette emne.

rengøringsinstruktioner
Brug mild sæbe og vand sammen med en fugtig klud for at rengøre legetøjet. Vinduesrensere eller skuremælk ridse overfladen og beskadige legetøjet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers