Etan Hi-Flyer 1075 Combi Trampolin med sikkerhedsnet og stige grøn

Etan Hi-Flyer 1075 Combi Trampolin med sikkerhedsnet og stige grøn


 • Etan Hi-Flyer 12 Combi Trampolin med sikkerhedsnet og stige grøn
 • Etan Hi-Flyer 08 Combi Trampolin med sikkerhedsnet og stige grøn
 • Etan Hi-Flyer 14 Combi Trampolin med sikkerhedsnet og stige grøn
 • Etan Hi-Flyer 10 Combi Trampolin med sikkerhedsnet og stige grøn

Pris
3.780 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 13 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A212607

Etan Hi-Flyer 1075 Combi Trampolin med sikkerhedsnet og stige grøn
Inground Hi-Flyer Combi
Giv dine børns frihed og bevægelse i frisk luft, der er så utrolig vigtigt for dem. Den lave højde tillader angang af en stige. Selv de små kan komme på trampolinen og gøre deres første hoppeforsøg. Samtidig sikres det, at ingen hund, ingen kat eller andet kæledyr eller kravle børn under trampolinen. Sikkerhed og sjov i et Inground Hi-Flyer er lige så velegnet til begyndere som det er for proffer, der ønsker endnu højere spring. Akrobatiske tricks kan udføres perfekt her. Alt du behøver er lidt plads. Vælg et passende sted, hvor de små kan nyde deres frihed og sjov.

Bedste kvalitet for høj sikkerhed.
Med et sikkerhedsnet er forskellige funktioner som FlashLight, forsætter det sjove til daggry eller skumring. Hvert spring giver en farvet lyseffekt. Dette bliver det absolut højdepunktet ved f.eks. en børnefødselsdagsfest. Afhængigt af hvor meget vægt den valgte trampolin kan klare, kan flere børn selvfølgelig hoppe samtidigt. Alle Hi-Flyer modeller er udstyret med TÜV certificering, hvilket er naturligt for Etan. Rammen består af stålrør, der er varmgalvaniseret to gange.

Ubegrænset leg og sports muligheder
Mange forskellige modeller. Du kan vælge Inground modeller, der er runde eller firkantede eller også til de varianter, der er udstyret med en stige. Desuden tilbyder vi dig meget tilbehør, som beriger legepladsen i den private have mange gange.

Gennem bevægelse til motivation.
Ikke kun sikkerhedsnet, beskyttende grænser, beskyttelsesdæksler eller forankringssæt kan findes. Men selvfølgelig også bordtennis, basketball hoops, bordspil, fodboldmål, oppustelige bolde og SunnyTents. Også kunstgræs og gummi måtter findes. Med det giver du dine børn den nødvendige bevægelse i frisk luft altid med aspektet af den absolutte sikkerhed. Den uddannelsesmæssige merværdi, der kan opnås, for eksempel med en Inground Hi-Flyer Combi-trampolin, er en positiv bivirkning.

Detaljer:
 • Diameter måtte: 310 x 230 cm
 • Højde trampolin: 200 cm
 • Materiale rammen: Stål
 • Materiale kant: PVC
 • Diameter rør: 15 mm
 • Antal fjeder: 58
 • Længde fjeder: 18 cm
 • Kan bære op til 100 kg


 • Bemærk
  Ikke egnet for børn under 3 år. Fare for at barnet kan komme til skade! Må kun benyttes under opsyn af en voksen. Må kun benyttes udenfor. Kun én person må hoppe ad gangen. Må kun benyttes uden sko. Må ikke benyttes, når måtten er våd. Husk at tømme lommer og hænder før brug. Spring venligst altid kun i midten af måtten. Der er ikke tilladt at spise og drikke på trampolinen. Det er ikke tilladt at lave saltoer. Må kun monteres af en voksen! Bør holdes fra ild Kun egnet til privat brug. Læs venligst sikkerhedsinformationerne omhyggeligt inden produktet tages i brug. Husk at læse manualen grundigt inden trampolinen tages i brug.


  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.  Vores Topseller

  Etan Hi-Flyer 1075 Combi Trampolin med sikkerhedsnet og stige grøn
  3.780 kr
  Top mærker