ERGObaby betræk til ammepude, gul hvirvel

ERGObaby betræk til ammepude, gul hvirvel


159 kr
Pris
130 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
29 kr-18%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A191010

EAN: 8451970615718

ERGObaby betræk til ammepude, gul hvirvel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
ERGObaby betræk til ammepude Blød og skånsom mod babyens hud

Ergobaby Natural Curve ™ pudebetræk holder Ergobaby ammepuden altid frisk. Tag en anden med det samme, hvis man er i vasken eller bare for at variere udseendet. Den fås i to stilfulde farver, en neutral brun tone og en kølig blød grøn tone med gule hvirvler. Den øverste del i plys * er blød og skånsom mod babyens hud, og den nederste del i poplin er 100% bomuld. Alle betræk er let aftagelige til vask.

Funktioner
- Premium plys materiale er blødt og blidt mod babyens hud
- Stilfuldt og moderne neutralt, det passer ind i din bolig atmosfære
- Let at fjerne på grund af lynlåsen
- Lavet til speciel brug med den matchende ammepude
- Maskinvask
- Poplin: 100% bomuld
- bunke: 100% polyester

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ergo Baby

Ergobaby Everyday

Ergobaby startede helt tilbage i 2002, hvor en fysioterapeut mor netop savnede fleksibilitet, når den lille var med på tur. Hurtigt fik ErgoBaby sat nye standarder indenfor bæreseler. Med fokus på komfort, kvalitet og ergonomi blev der udviklet bæreseler som ikke kun skaber tæthed mellem barn og forældre, men samtidigt også garanterer mobilitet og således sørger for en optimal løsning med hensyn til mange forskellige faktorer. Denne vision har, kombineret med en formidabelt design, været med til at gøre Ergobaby førende på markedet. De forskellige modeller svarer til kundernes individuelle behov.

Ergobabys produkter

Ergobaby tilbyder bæreseler til både mave og ryg samt babysvøb. Alle produkter fås i forskellige farver og mønstre. Bæreselen byder på optimal støtte til barnet samt komfort til forædre. Den er designet med ergonomisk indstillede seler til både skulder og hofte. Derudover sørger en optimal vægtdistribuering mellem skulder og hofte for at aflaste forældrene bedst muligt.

 

De forskellige kollektioner

De forskellige Ergobaby kollektioner er ikke kun tilpasset barnets samt forældrenes behov, men også til de enkelte anvendelsesmuligheder, i form af blandt andet kollektionen ”Organic”, som er fremstillet af økologisk bomuld eller modellen ”Performance”, som er særligt designet til aktive forældre.

Det særlige ved Ergobaby bæreseler

Det særlige ved Ergobaby er bæreselerne sikrer at barnets rygsøjle er i den korrekte c-form og at bækkenet ikke bliver belastet samt at ben og hofte er i squatposition. Bæreselerne byder på en optimal og individuel udvikling af barnets krop.

 

Om Ergobaby bæresele og babysvøb

Ergobaby bæreselerne er designet med 3 forskellige anvendelsesmulighede: fremadvendt mod maven, ind mod bæreren og på ryggen. Bæreselerne kan bruges til den nyfødte med en Infant Insert og helt op til 20 kg (dog 15 kg i 360-selen), og de kan alle bruges til mave-, hofte- og rygbæring. Babysvøbet er derimod egnet til de første tre levemåneder og beroliger babyen. Det bløde og elastiske bomuld byder på god komfort og regulerer derudover kropstemperaturen.

Vores Topsellers

ERGObaby betræk til ammepude, gul hvirvel
ERGObaby betræk til ammepude, gul hvirvel
159 kr
130 kr