ERGObaby betræk til ammepude, brun

ERGObaby betræk til ammepude, brun


249 kr
Pris
174 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
75 kr-30%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A143145

EAN: 8451970518613

ERGObaby betræk til ammepude, brun
ERGObaby betræk til ammepude

Behageligt og blødt stof

Med Ergobaby Natural Curve™ pudebetrækket er ammepuden altid frisk. Det kan betale sig at købe to stk, så er der ingen problemer, selv hvis det ene betræk er i vasken. Betrækket kan nemt tages af puden.

Kendetegn:
• Særdeles blødt stof
• modernt og stilfuldt design
• Kan nemt tages af puden
• Designet, så det passer perfekt til ammepuden(medfølger ikke)
• Maskinvask
• Popeline: 100% bomuld
• Polstof: 100% polyester

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ergo Baby

Ergobaby Everyday

Ergobaby startede helt tilbage i 2002, hvor en fysioterapeut mor netop savnede fleksibilitet, når den lille var med på tur. Hurtigt fik ErgoBaby sat nye standarder indenfor bæreseler. Med fokus på komfort, kvalitet og ergonomi blev der udviklet bæreseler som ikke kun skaber tæthed mellem barn og forældre, men samtidigt også garanterer mobilitet og således sørger for en optimal løsning med hensyn til mange forskellige faktorer. Denne vision har, kombineret med en formidabelt design, været med til at gøre Ergobaby førende på markedet. De forskellige modeller svarer til kundernes individuelle behov.

Ergobabys produkter

Ergobaby tilbyder bæreseler til både mave og ryg samt babysvøb. Alle produkter fås i forskellige farver og mønstre. Bæreselen byder på optimal støtte til barnet samt komfort til forædre. Den er designet med ergonomisk indstillede seler til både skulder og hofte. Derudover sørger en optimal vægtdistribuering mellem skulder og hofte for at aflaste forældrene bedst muligt.

 

De forskellige kollektioner

De forskellige Ergobaby kollektioner er ikke kun tilpasset barnets samt forældrenes behov, men også til de enkelte anvendelsesmuligheder, i form af blandt andet kollektionen ”Organic”, som er fremstillet af økologisk bomuld eller modellen ”Performance”, som er særligt designet til aktive forældre.

Det særlige ved Ergobaby bæreseler

Det særlige ved Ergobaby er bæreselerne sikrer at barnets rygsøjle er i den korrekte c-form og at bækkenet ikke bliver belastet samt at ben og hofte er i squatposition. Bæreselerne byder på en optimal og individuel udvikling af barnets krop.

 

Om Ergobaby bæresele og babysvøb

Ergobaby bæreselerne er designet med 3 forskellige anvendelsesmulighede: fremadvendt mod maven, ind mod bæreren og på ryggen. Bæreselerne kan bruges til den nyfødte med en Infant Insert og helt op til 20 kg (dog 15 kg i 360-selen), og de kan alle bruges til mave-, hofte- og rygbæring. Babysvøbet er derimod egnet til de første tre levemåneder og beroliger babyen. Det bløde og elastiske bomuld byder på god komfort og regulerer derudover kropstemperaturen.

Vores Topseller

ERGObaby betræk til ammepude, brun
249 kr
174 kr