Ergo Baby

Ergobaby Everyday

Ergobaby startede helt tilbage i 2002, hvor en fysioterapeut mor netop savnede fleksibilitet, når den lille var med på tur. Hurtigt fik ErgoBaby sat nye standarder indenfor bæreseler. Med fokus på komfort, kvalitet og ergonomi blev der udviklet bæreseler som ikke kun skaber tæthed mellem barn og forældre, men samtidigt også garanterer mobilitet og således sørger for en optimal løsning med hensyn til mange forskellige faktorer. Denne vision har, kombineret med en formidabelt design, været med til at gøre Ergobaby førende på markedet. De forskellige modeller svarer til kundernes individuelle behov.

Ergobabys produkter

Ergobaby tilbyder bæreseler til både mave og ryg samt babysvøb. Alle produkter fås i forskellige farver og mønstre. Bæreselen byder på optimal støtte til barnet samt komfort til forædre. Den er designet med ergonomisk indstillede seler til både skulder og hofte. Derudover sørger en optimal vægtdistribuering mellem skulder og hofte for at aflaste forældrene bedst muligt.

 

De forskellige kollektioner

De forskellige Ergobaby kollektioner er ikke kun tilpasset barnets samt forældrenes behov, men også til de enkelte anvendelsesmuligheder, i form af blandt andet kollektionen ”Organic”, som er fremstillet af økologisk bomuld eller modellen ”Performance”, som er særligt designet til aktive forældre.

Det særlige ved Ergobaby bæreseler

Det særlige ved Ergobaby er bæreselerne sikrer at barnets rygsøjle er i den korrekte c-form og at bækkenet ikke bliver belastet samt at ben og hofte er i squatposition. Bæreselerne byder på en optimal og individuel udvikling af barnets krop.

 

Om Ergobaby bæresele og babysvøb

Ergobaby bæreselerne er designet med 3 forskellige anvendelsesmulighede: fremadvendt mod maven, ind mod bæreren og på ryggen. Bæreselerne kan bruges til den nyfødte med en Infant Insert og helt op til 20 kg (dog 15 kg i 360-selen), og de kan alle bruges til mave-, hofte- og rygbæring. Babysvøbet er derimod egnet til de første tre levemåneder og beroliger babyen. Det bløde og elastiske bomuld byder på god komfort og regulerer derudover kropstemperaturen.
mere Mindre


Top mærker