emma & noah Pucktuch point Fersken 120 x 120 cm
Variant:
 • emma & noah Pucktuch point Fersken 120 x 120 cm
 • emma & noah svøbetæppe prikker rosa 120 x 120 cm
 • emma & noah svøbetæppe ruder rosa 120 x 120 cm
 • emma & noah svøbetæppe blomster mint 120 x 120 cm
 • +2

Pris
163 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297449

EAN: 4260635090920

emma & noah Pucktuch point Fersken 120 x 120 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Emma & Noah Pucktuch - sikkerhed og fredelig søvn til din baby. I utallige generationer og i mange kulturer har puckering været en afprøvet tradition. Emma & noah Pucktuch fortsætter denne tradition. Det giver din baby en fornemmelse af, at han kender fra livmoderen, og tilbyder ham en opvarmende og beskyttende hule, hvor han føler sig tryg og sikker. Dette gælder især for nyfødte, der føler sig ubehagelige i at ligge i det åbne rum uden grænser og tabt. Mange babyer har problemer med at falde i søvn og sove natten igennem, fordi de er meget rastløse og vågner op igen og igen gennem ukontrolleret bevægelse (Moro-refleks).
Emma & noah Pucktuch hjælper især rastløse babyer og skrivende babyer til at slappe af og berolige ned, hvilket gør det lettere at falde i søvn og sove mere roligt gennem natten. Pucken er velegnet til babyer op til 3 til 6 måneder gamle. Med sine dimensioner på 120x120cm tilbyder emma & noah Pucktuch plads nok til din voksende baby. Selvom din baby er vokset ud af alderen for puckering, kan du stadig bruge kluden, for med sin 120x120cm er den kælne bløde puckeklud fra emma & noah den ideelle størrelse til brug i mange flere situationer. emma & noahs høje kvalitet og omhyggeligt forarbejdet takket være robuste tigermaterialer af høj kvalitet og rene og omhyggeligt færdige sømme, er disse klude ikke kun smukke at se på, men også en varig ledsager. De holder deres form og flosser ikke - selv efter gentagen vask - så du og dit barn vil have glæde af dem i lang tid.

produktoplysninger:
 • Mål: bredde x længde 120 x 120 cm
 • Materiale: 100% bomuld
 • Forurenende stoffer og antiallergiske materialer
 • Vaskes ved 40 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - emma & noah Pucktuch point Fersken 120 x 120 cm
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
1 Bedømmelse
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

emma & noah Pucktuch point Fersken 120 x 120 cm
163 kr