emma & noah krybende tæppe punkter Fersken 120 x 120 cmemma & noah krybende tæppe punkter Fersken 120 x 120 cm

emma & noah krybende tæppe punkter Fersken 120 x 120 cm


Variant:
  • emma & noah krybende tæppe punkter Fersken 120 x 120 cm
  • emma & noah kravletæppe patchwork mint 120 x 120 cm

Pris
559 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292022

EAN: 4260635090104

emma & noah krybende tæppe punkter Fersken 120 x 120 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Emma & noah crawling tæppe - perfekt til de første opdagelsesrejser! Når din babys trang til at opdage vågner, og han eller hun gør sine første forsøg på at gennemgå, emma & noah crawling tæppe er den perfekte ledsager. Blød og generøst polstret, det beskytter din baby mod kulden på jorden. Det koselige bløde og kosede stof sikrer babyens optimale velbefindende, når du udforsker og er samtidig robust og slidstærk takket være den høje kvalitet, så du og dit barn vil nyde det i lang tid. >
Let at pleje og også ideel til rejser. Uanset om det er hjemme, i haven eller på vejen, kan det gennemsøgende tæppe foldes op og føres overalt for at krybe og kæle for de små eller lege for de ældre.

Hvis det elegante designstof får et par pletter er det ikke noget problem, fordi det gennemsøgende tæppe fra emma & noah passer i enhver standard vaskemaskine og kan vaskes ved op til 40 ° C. Så det er rent og hygiejnisk igen på ingen tid overhovedet.

Generøst polstret og koseligt blødt og varmt: For din baby's første forsøg på at bevæge sig rundt, emma & noah crawling tæppe tilbyder din baby en koset blød og polstret base, der holder jorden kold væk (tykkelse 4 cm, yderstof 100% bomuld, påfyldning / polstring polyester).

Behageligt stort, men dog bærbart: Din baby har nok frihed at gennemgå, rulle og udforske. På samme tid kan tæppet foldes sammen og nemt tages overalt. testet i henhold til OEKO TEX Standard 100: sikkert for babyer og fri for skadelige stoffer. Selvstændigt testet for skadelige stoffer og certificeret med den strenge OEKO TEX Standard 100.

Alsidig & robust: Ideel som et gennemsøgningstæppe og legepladsindsats og som legetæppe til ældre børn. Takket være det slidstærkt bomuldsstof er det gennemsøgende tæppe en robust ledsager i mange situationer, såsom udendørs picnic med børn.

Let at vaske: Emma & noah-kravlende tæpper kan vaskes ved 40 ° C og passer i alle almindelige vaskemaskiner, så de hurtigt er rene og friske igen, når de er snavsede.

produktdetaljer:
  • Dimensioner: 120 x 120 cm
  • 100% bomuld
  • Forureningstestede og anti-allergiske materialer
  • 40 ° C vaskbar i maskinen og derfor særlig let at ren

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

emma & noah krybende tæppe punkter Fersken 120 x 120 cm
559 kr