emma & noah hætte med badehåndklæder prikker fersken 80 x 80 cmemma & noah hætte med badehåndklæder prikker fersken 80 x 80 cm

emma & noah hætte med badehåndklæder prikker fersken 80 x 80 cm


Variant:
  • emma & noah hætte med badehåndklæder prikker fersken 80 x 80 cm
  • emma & noah hætte badehåndklæder prikker mint 80 x 80 cm

Pris
183 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292029

EAN: 4260635090333

emma & noah hætte med badehåndklæder prikker fersken 80 x 80 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Emma & noah hættehåndklæde med ører er lavet af 100% bomuld frotté klud og er derfor ekstra blød. Ideel til piger og drenge som babyhåndklæde, håndklæde, badekåbe, babyhåndklæde med hætte, børnehåndklæde. For at få din baby optimalt velbefindende er badehåndklædet især fluffy og blødt. Håndklædet er allerede forvasket, så det bevarer sin form, farve og blødhed, selv efter hyppig vask. Den fluffy hætte holder babyens hoved varmt og sikrer, at han eller hun føler sig særlig behagelig og sikker. Det individuelle design med detaljerede broderier og sjove små ører på hætten samt en emballage af høj kvalitet gør hættehåndklædet til den ideelle gave til friskbagte mødre og far.

\ tSærligt fluffy & delikat: Badehåndklædet lavet af 100% bomuld er især fluffy og behandles forsigtigt, så din baby føles behagelig med det samme. Frottéstoffet absorberer vand meget godt, og hættehåndklædet er allerede forvasket, så form, farve og blødhed bevares, selv efter hyppig vask.

Fluffy & Varm hætte: Den fluffy hætte holder babyens hoved varmt og får hende til at føle sig særlig sikker: Emma & noah hættehåndklæde kan vaskes ved 60 ° C og passer i alle almindelige vaskemaskiner, så det hurtigt er rent og frisk, når det er snavset. Det er også velegnet til tørretumbler og kan stryges.

produktdetaljer:
  • Mål: 80 x 80 cm
  • materiale: 100 % bomuld
  • Forureningstestede og anti-allergiske materialer
  • vaskbar maskine 60 ° C og derfor særlig let at rengøre

Tilbehør

Pris
127 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

emma & noah hætte med badehåndklæder prikker fersken 80 x 80 cm
183 kr