emma & noah tæppe til småbørn dots mint 140 x 140 cm
emma & noah tæppe til småbørn dots mint 140 x 140 cm

emma & noah tæppe til småbørn dots mint 140 x 140 cm


Pris
753 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292019

EAN: 4260635090074

emma & noah tæppe til småbørn dots mint 140 x 140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Emma & Noah kravletæppe - perfekt til de første opdagelsesrejser! Når din babys trang til at udforske vågner, og han gør sine første forsøg på at kravle, er kravletæppet fra emma & noah den perfekte ledsager. Den er blød og generøst polstret og beskytter dit barn mod kulde. Det nuttede og bløde stof sikrer dit barns optimale velbefindende under udforskningsforsøg og er samtidig robust og holdbart på grund af den høje kvalitet i forarbejdningen, så du og dit barn vil have glæde af den i lang tid.

Let at passe på og også ideel til rejser. Uanset om det er derhjemme, i haven eller på farten, kan det foldede kravletæppe tages med overalt og lægges ud til at kravle og nusse med for de små eller lege for de større.

Hvis den smarte Design får et par pletter, er det ikke noget problem, for kravletæppet fra emma & noah passer i enhver almindelig vaskemaskine og kan vaskes ved op til 30 °C. Så det er rent igen på ingen tid. Så det er rent og hygiejnisk igen på ingen tid.

Rigt polstret og dejlig blødt og varmt: Til de første bevægelsesforsøg giver emma & noah kravletæppet dit barn en blødt og polstret bund, der holder kulden væk fra gulvet (tykkelse 4 cm, yderstof 100 % bomuld, fyld/polstring polyester).

Behageligt stor og alligevel bærbar: Dit barn har nok frihed til at kravle, rulle og opdage. Samtidig kan tæppet foldes sammen og nemt tages med overalt.Testet i henhold til OEKO TEX Standard 100: Sikker for babyer og fri for skadelige stoffer. Uafhængigt testet for skadelige stoffer og certificeret med den strenge OEKO TEX Standard 100.

Alsidig og robust: Ideel som kravletæppe og kravlegårdsindsats samt egnet som legetæppe til større børn. Takket være det slidstærke bomuldsstof er kravletæppet en robust følgesvend i mange situationer, f.eks. på Outdoor picnic med barnet.

Let at vaske: Emma & Noah kravletæpper kan vaskes ved 40 °C og passer i alle almindelige vaskemaskiner, så de er hurtigt rene og friske igen, når de bliver snavsede.

Produktdetaljer:
  • Mål: 140 x 140 cm
  • 100% bomuld
  • testet for skadelige stoffer og antiallergiske materialer
  • Kan vaskes i maskine ved 30°C og er derfor særlig nem at vedligeholde

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: emma & noah tæppe til småbørn dots mint 140 x 140 cm
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

emma & noah tæppe til småbørn dots mint 140 x 140 cm
emma & noah tæppe til småbørn dots mint 140 x 140 cm
753 kr