Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

emma & noah puck klud 120x120cm
Bæredygtig
emma & noah puck klud 120x120cm
p.t. udsolgt
Pris
148 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A347334

EAN: 4260635093471

emma & noah puck klud 120x120cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Emma & Noah puck slynge - sikkerhed og rolig søvn for din baby. I utallige generationer og i mange kulturer har svøbning været en gennemprøvet tradition. Emma & Noah puck sling fortsætter denne tradition. Den giver dit barn den følelse tilbage, som det kender fra livmoderen, og giver det en varm og beskyttende hule, hvor det føler sig trygt. Dette gælder især for nyfødte, som føler sig utilpas, når de ligger uden grænser og fortabt i det store rum. Mange spædbørn har problemer med at falde i søvn og sove igennem om natten, fordi de er meget urolige og hele tiden vækker sig selv ved ukontrollerede bevægelser (Moro-refleks). Emma & Noah Pucktuch hjælper især urolige og grædende babyer med at slappe af og falde til ro, så de falder lettere i søvn og sover mere fredeligt hele natten. Pucking-slyngen er egnet til babyer op til en alder af 3 til 6 måneder. Med sine 120x120 cm giver emma & noah puck-slyngen nok plads til dit voksende barn. Selv når dit barn er vokset fra alderen for svøbning, kan du fortsætte med at bruge kluden, for med sine 120x120 cm har den bløde svøbeklud fra emma & noah den ideelle størrelse til brug i mange andre situationer. Svøbning beroliger dit barn og giver det en følelse af tryghed: svøbning er en gennemprøvet tradition, som har været brugt af mange generationer af mødre. Puck-slyngen simulerer det velkendte og begrænsede miljø i livmoderen og giver dit barn en følelse af beskyttelse og sikkerhed. Dette hjælper især urolige og grædende babyer med at slappe af, falde lettere i søvn og sove fredeligere igennem natten. Stor størrelse og alsidig: Med 120x120 cm giver kluden masser af plads til dit voksende barn, så det er nemt at svøbe selv for nybegyndere. Men selv hvis dit barn ikke længere skal svøbes, er kluden stor nok til at kunne bruges til mange forskellige formål. F.eks. som bøvletørklæde, skiftemåtte, tæppe til barnevognen og meget mere.Behageligt, blødt, fast og åndbart bomuldsstof: 100% bomuld er vævet til et særligt blødt stof til vores bøvletørklæder, som smigrer din babys sarte hud. Samtidig har stoffet en fast struktur og forhindrer, at viklet let kan løsnes af sig selv. Den åndbare vævning forhindrer overdreven sveddannelse og sikrer dit barns velvære. Høj kvalitet og omhyggeligt fremstillet: Takket være robuste materialer af høj kvalitet på tiger og rene og omhyggeligt forarbejdede sømme er vores klude ikke kun smukke at se på, men også en langvarig ledsager. De holder deres form og flosser ikke - selv efter gentagen vask - så du og dit barn kan have glæde af dem i lang tid.Søde Design : Med den søde Design (der findes forskellige versioner) er puck-slyngen også en fin gave til nybagte mødre og fædre.

Produktdetaljer:
  • Leopard puck slynge
  • mål: 120 x 120 cm
  • farve: grå
Materiale og plejeanvisninger:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes ved 40°C
  • Må ikke bleges
  • Tørres i tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers