Eichhorn Pull-Along Duck
NYHED Bæredygtig

Vejl. pris¹
149 kr
Pris
145 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333683

EAN: 4003046007756

Eichhorn Pull-Along Duck
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Eichhorn træk-legetøj: Den trækbare and fra Eichhorn fremmer børnenes mobilitet og akustik. Så snart der trækkes i den lange and, laver den lyde, og hovedet bevæger sig. Gummiprofilerne på hjulene gør legetøjet lydløst og efterlader ingen mærker. tiger Der anvendes kun FSC® 100% træ fra bæredygtigt skovbrug til fremstilling af trækænder.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde): 16,5 cm
  • med bevægeligt hoved og wobble-funktion
  • Materiale:FSC® 100%, bøgetræ & BSK
  • alder: fra 1 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under et år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Eichhorn Pull-Along Duck
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Eichhorn Pull-Along Duck
Eichhorn Pull-Along Duck
Vejl. pris¹ 149 kr
145 kr