Eichhorn Plug-in boks Får
Pris
157 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A220153

Eichhorn Plug-in boks Får
Plug-in-boksen fra Eichhorn fra den søde fårlinie, med 5 forskellige farverige plug-in-blokke i forskellige farver og former fremmer de små motoriske færdigheder. Hver af klodserne passer kun i en af hullerne således at rumlig opfattelse er positivt påvirket og uddannet ved hjælp af leg.

Boksen har en størrelse på 11,5x12,5x11 cm og kan nemt åbnes og lukkes med det gliende låg. FSC® 100% træ fra eksemplarisk skovbrug bruges udelukkende til produktion af Eichhorn Steckspiel. Boksen er egnet til børn over et år.

Detaljer:
 • Indeholder: 5 forskellige plug-in symboler, 7 dele.
 • Materiale: FSC® 100%, fyrretræ, krydsfiner, TB / krympet
 • Mål: 11,5 x 12,5 x 11 cm
 • Alder: fra 12 måneder
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topseller

  Eichhorn Plug-in boks Får
  157 kr
  Top mærker