Eichhorn Baby Pure Discovery Bricks
NYHED Bæredygtig
Pris
111 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333687

EAN: 4003046007480

Eichhorn Baby Pure Discovery Bricks
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Eichhorn BabyPure, byggeklodser til opdagelsesrejsende: Med Eichhorn BabyPure kan babyer udforske verden på en naturlig og bæredygtig måde. De tre opdagelsesrejsende byggeklodser fra Eichhorn har forskellige former, der ligger godt i hånden. Murstenene er forsynet med buty kugler, et prisme eller en kugle. Det fremmer og træner specifikt børns akustik, motorik og hånd-øje-koordination fra et års alderen. tiger Kun FSC® 100 % træ fra bæredygtigt skovbrug anvendes i produktionen af Eichhorn explorer-stenene.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): -
  • Indhold: 2 byggeklodser med lyd, 1 byggeklods med kalejdoskop
  • Materiale: FSC® 100%, bøgetræ og TB/indlæg
  • Alder: Fra 1 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under et år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Eichhorn Baby Pure Discovery Bricks
Eichhorn Baby Pure Discovery Bricks
111 kr