Eichhorn Baby Mobile Cot - kæde
Bæredygtig
Pris
74 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333742

EAN: 4051902001790

Eichhorn Baby Mobile Cot - kæde
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Eichhorn mobil: Den farverige mobil fra Eichhorn er fremstillet af bøgetræ af høj kvalitet og tiltrækker barnets opmærksomhed. Babyen kan følge de farverige bolde med øjnene og opfordres til at gribe dem. Mobilen måler ca. 20 x 20 cm og er velegnet til børn fra de første måneder af deres liv. Der bruges kun FSC® 100 % træ fra bæredygtigt tiger skovbrug til at fremstille mobiltelefonen. Denne Eichhorn artikel er fremstillet i Tyskland.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde): 20 x 20 cm
  • Kæde til at lege med
  • Indhold: 1 kæde til barneseng
  • Materiale: FSC® 100%, bøgetræ og KT
  • Alder: Fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Eichhorn Baby Mobile Cot - kæde
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Eichhorn Baby Mobile Cot - kæde
Eichhorn Baby Mobile Cot - kæde
74 kr