ecoiffier Sport - fiske-legebord
Pris
253 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A271718

EAN: 3280250046103

ecoiffier Sport - fiske-legebord
Der er garanteret sjov og leg for store og små med det farvestrålende fiskebord fra Ecoiffier!

Ved fiskeri trænes dygtighed og motorikken. I spillet kan man fange 4 ænder eller man kan fiske dem op med nettet. Der er en lille rutschebane til ænderne. For mere bevægelse i vandet kan man dreje åkanden i midten, og den sætter gang i vandet.

1,5 liter vand er nok til at spillet fungerer og i bunden er en prop til at tappe tappe vandet. Ideel til stranden eller haven.

Detaljer:
  • Mål: 54 x 37 x 30,5 cm
  • Alder: Fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier tilbyder farvestrålende, detaljerede produkter til børn i alderen 1 til 6 år. Gennem leg lærer og opdager børn verden. Med Abrick byggeklodser kan børn udvilke de motoriske færdigheder og deres fantasi.
Rollespil-sortimentet er nøglen til de voksnes vrden og en vigtig bestanddel af børnenes udvikling.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

ecoiffier Sport - fiske-legebord
253 kr