10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Lige nu:
EKSTRA rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
ecoiffier Modul køkken XL
Pris
312 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297345

EAN: 3280250016236

ecoiffier Modul køkken XL
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ekstra sjov for alle små madlavningsprofessionelle fra 18 måneder! smukt legekøkken med smart 3 i 1 struktur: de tre køkkenafsnit kan placeres lige ved siden af ??hinanden eller vinkles mod hinanden i fleksible vinkler. På denne måde tilpasser det smukt designede køkken sig simpelthen til forholdene i børneværelset! Ligesom de store originale har legekøkkenet til de små en ovn, opvaskemaskine, køleskab og vask med vandhane, så selv opvask er sjovt! Det omfattende tilbehør inkluderer en gryde, spatel, skimmer, salt- og peberryster, bestik, tallerkener, kopper, mad og meget mere.

produktdetaljer:
  • Mål: 84 x 19 x 76,5 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Dette er farverige, detaljerede produkter til børn fra 1 til 6 år med et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Den franske legetøjsproducents credo er: Lær og opdag verden - ved at spille! Med Abrick-byggestenene kan børn opdage deres motoriske færdigheder og udvikle rumlig fantasi.

Rollespilområdet er nøglen til voksenverdenen og er blevet en integreret tigerdel af børns udvikling. Ved at afspille hverdagens situation trænes og uddybes sociale færdigheder. Ecoiffier udvikler og producerer sit komplette sortiment i Frankrig og bruger genbrugsmaterialer til at spare ressourcer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

ecoiffier Modul køkken XL
312 kr