JULEGAVERABAT 🎁
JULEGAVERABAT 🎁
kopiér koden:
SJT8344
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent din kupon
ecoiffier Maxi Abrick ride-on gravemaskine
Vejl. pris¹
298 kr
Pris
295 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A296799

EAN: 3280250078494

ecoiffier Maxi Abrick ride-on gravemaskine
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med den kompakte, manøvredygtige Maxi Abrick ride-on gravemaskine fra Ecoiffier kan du tage på spændende opdagelsesrejser. Den knaldgule byggepladsgraver har en rummelig frontskovl, der kan justeres i to trin og betjenes ved hjælp af to store håndtag. Hjulene har en ru profil, ligesom en rigtig gravemaskine, og der er et lille opbevaringsrum under sædet, så børnene kan tage deres yndlingslegetøj med på tur. Da der ikke er nogen skarpe kanter, er dette robuste ride-on køretøj velegnet til børn fra 12 måneders alderen.

Produktdetaljer:
  • Mål: 66 x 28 x 32,5 cm
  • Rat uden styrefunktion
  • Alder: fra 12 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier er farverige, detaljerede produkter til børn fra 1 til 6 år med et fremragende pris-ydelsesforhold. Den franske legetøjsproducents credo er: lær og opdag verden - gennem leg! Med Abrick-byggeklodserne kan unge opdage deres motoriske færdigheder og udvikle rumlig fantasi.

Rollelegsrækken er nøglen til voksenverdenen og en vigtig del af børns udvikling. Sociale færdigheder trænes og uddybes ved at genskabe hverdagssituationer. Ecoiffier designer og fremstiller hele sit sortiment i Frankrig ved at bruge genbrugsmaterialer for at spare på ressourcerne.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ecoiffier Maxi Abrick ride-on gravemaskine
4.5
26 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 17
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ecoiffier Maxi Abrick ride-on gravemaskine
ecoiffier Maxi Abrick ride-on gravemaskine
Vejl. pris¹ 298 kr
295 kr