ecoiffier Maxi Abrick ride-on gravemaskine

ecoiffier Maxi Abrick ride-on gravemaskine


Pris
246 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A296799

EAN: 3280250078494

ecoiffier Maxi Abrick ride-on gravemaskine
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Arbejder som far!

Ecoiffiers detaljerede arbejdsbænk har alt, hvad en lille kommende håndværker har brug for: Bor, hammer, tang, fransk skruenøgle, beskyttelsesbriller og en lille værktøjskasse med skruer og tilbehør. Bænken er udstyret med tilstrækkelige opbevaringsrum og hylder til at holde alt i orden efter spillet. Her kan hvert barn være kreativt, skrue, bore og reparere og lære de forskellige værktøjer at kende på samme tid. Da arbejdsbænken ikke kræver elektronik eller batterier, er den velegnet til børn fra 18 måneder.

produktoplysninger:
  • dimensioner: 56,5 x 25,7 x 61,3 cm
  • Indhold: Arbejdsbænk, bor, hammer, tang, fransk nøgle, beskyttelsesbriller, lille værktøjskasse med skruer og tilbehør
  • Alder: fra 18 måneder


Via Ecoiffier :
Ecoiffier, dette er farverige, detaljerede produkter til børn fra 1 til 6 år med et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Den franske legetøjsfabrikants credo er: Lær og opdag verden - ved at spille! Med Abricks byggesten kan børn opdage deres motoriske færdigheder og udvikle rumlig bevidsthed.

Rollespillesortimentet er nøglen til voksenverdenen og tigeren gav plads til børns udvikling. Ved at genoptage hverdagssituationer trænes og uddybes sociale færdigheder. Ecoiffier udvikler og producerer sit komplette sortiment af produkter i Frankrig og bruger genbrugsmaterialer til at spare ressourcer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

ecoiffier Maxi Abrick ride-on gravemaskine
ecoiffier Maxi Abrick ride-on gravemaskine
246 kr