ecoiffier Maxi Abrick byggeplads køretøj

ecoiffier Maxi Abrick byggeplads køretøj


216 kr
Pris
170 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
46 kr-21%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297422

EAN: 3280250078173

ecoiffier Maxi Abrick byggeplads køretøj
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Opmærksomhed på byggepladsen! For her kommer det tunge byggevogn fra Maxi Abrick-serien fra Ecoiffier. Med den store tipvogn med frontskovl kan små bygherrer legende fjerne enhver forhindring ude af vejen. Tipvognen indeholder 15 Maxi Abrick-moduler, som er inkluderet i leveringsomfanget. Alle dele har et godt greb og ingen skarpe kanter - ideel til små børns hænder.

produktoplysninger:
  • Dimensioner: 39 x 20 x 25 cm
  • Alder: fra 12 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Dette er farverige, detaljerede produkter til børn fra 1 til 6 år med et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Den franske legetøjsfabrikants credo er: Lær og opdag verden - ved at spille! Med Abrick-byggestenene kan børn opdage deres motoriske færdigheder og udvikle rumlig fantasi.

Rollespilssortimentet er nøglen til voksenverdenen og er blevet en integreret tigerdel af børns udvikling. Ved at genoptage hverdagssituationer trænes og uddybes sociale færdigheder. Ecoiffier udvikler og producerer sit komplette sortiment af produkter i Frankrig og bruger genbrugsmaterialer til at spare ressourcer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

ecoiffier Maxi Abrick byggeplads køretøj
ecoiffier Maxi Abrick byggeplads køretøj
216 kr
170 kr