ecoiffier Coffeeshop sæt
Pris
198 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297397

EAN: 3280250025788

ecoiffier Coffeeshop sæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Kom ind i den hippe kaffebar i Ecoiffier! Med dette legende sæt kan små caféejere servere deres gæster cappuccino, espresso og søde godbidder og afvikle deres konti i kasseapparatet ligesom i det virkelige liv! Med den stilfulde sigtebærermaskine med aftagelig siholder kan tre forskellige typer kaffe brygges. På den lille bakke kan den lækre drink serveres i kopper sammen med små godbidder som tærter eller donuts. Selvfølgelig findes der også ""To Go"" -varianten i form af små kaffekopper med låg. Kassen med lille mikrofon og stregkodescanner (uden funktion) er udstyret med pengesedler, mønter og et Smartphone-kreditkort.

produktoplysninger:
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Produkterne er farverige, detaljerede produkter til børn fra 1 til 6 år med en fremragende forhold mellem pris og ydelse. Den franske legetøjsfabrikants credo er: Lær og opdag verden - ved at spille! Med Abrick-byggestenene kan børn opdage deres motoriske færdigheder og udvikle rumlig fantasi.

Rollespilssortimentet er nøglen til voksenverdenen og er blevet en integreret tigerdel af børns udvikling. Ved at genoptage hverdagssituationer trænes og uddybes sociale færdigheder. Ecoiffier udvikler og producerer sit komplette sortiment af produkter i Frankrig og bruger genbrugsmaterialer til at spare ressourcer."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

ecoiffier Coffeeshop sæt
198 kr