12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
spar EKSTRA på
AUTOSTOLE 🚗
00
tim
00
min
00
sek
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

ecoiffier Abrick Car-Truck
p.t. udsolgt
147 kr
Pris
133 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297417

EAN: 3280250032892

ecoiffier Abrick Car-Truck
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med denne sprudlende bilbil fra Abrick-linjen fra Ecoiffier kannder Nachwuchs kan du transportere seks køretøjer på én gang! Biltransportøren har en sammenklappelig rampe, der kan bruges til at transportere bilerne op og ned aden. Takket være udsparingerne på hjulene forbliver de små runabouts i position selv under kørsel, inklusive seks farverige børnebiler.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner : 41 x 8,5 x 17 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Disse er farverige , detaljerede produkter til børn fra 1 til 6 år med et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Den franske legetøjsproducents credo er: Lær og opdag verden - ved at spille! Med Abricks byggesten kan børn opdage deres motoriske færdigheder og udvikle rumlig fantasi.

Rollespil-sortimentet er nøglen til voksenverdenen og er blevet en integreret tigerdel af børns udvikling. Ved at genoptage hverdagssituationer trænes og uddybes sociale færdigheder. Ecoiffier udvikler og producerer sit komplette sortiment af produkter i Frankrig og bruger genbrugsmaterialer til at spare ressourcer.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ecoiffier Abrick Car-Truck
5
14 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers