ecoiffier Abrick bil garage
-11%
Vejl. pris¹
223 kr
Pris
199 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
24 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297411

EAN: 3280250030119

ecoiffier Abrick bil garage
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De farverige racerbiler Ecoiffier kan køres på to niveauer i Abricks bilgarage. Hvis du starter øverst, vil den robuste bil stige til stueetagen så hurtigt som en pil. Der finder du det lille værksted, tankstationen og bilvask. Inkluderet i leveringen er en legefigur i form af en mekaniker, to sportsvogne og en trækkende bil.

produktoplysninger:
  • Dimensioner: 55 x 48 x 33 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Disse er farverige, detaljerede produkter til børn fra 1 til 6 år med et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Den franske legetøjsfabrikants credo er: Lær og opdag verden - ved at spille! Med Abrick-byggestenene kan børn opdage deres motoriske færdigheder og udvikle rumlig fantasi.

Rollespilssortimentet er nøglen til voksenverdenen og er blevet en integreret tigerdel af børns udvikling. Ved at genoptage hverdagssituationer trænes og uddybes sociale færdigheder. Ecoiffier udvikler og producerer sit komplette sortiment af produkter i Frankrig og bruger genbrugsmaterialer til at spare ressourcer.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ecoiffier Abrick bil garage
4.5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ecoiffier Abrick bil garage
ecoiffier Abrick bil garage
Vejl. pris¹ 223 kr
199 kr