ecoiffier 100% Chef - servicesæt i gitterkurv

ecoiffier 100% Chef - servicesæt i gitterkurv


Pris
236 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A076710

ecoiffier 100% Chef - servicesæt i gitterkurv


Med servicesættet fra ecoiffier kan børnene også vaske op. Nu kan dit barn ikke bare invitere gæster til middag, men også gøre rent og servere eftermiddags te.

Sættet indeholder alt det nødvendige:
fire tallerkner og krus med kniv og gaffel, så alle kan spise med. Tre forskellige gryder, en lasagneform og praktisk kogebestik. Tekanden med sukkerdåse, fire kopper og teskeer fuldender sættet. Og når man har spist? Opvask! Det går superhurtigt med mirakelvaskemidlet fra Ecoiffier.

Detaljer:
  • Indeholder: 3 forskellige gryder, en kande, kopper, krus, bestik, tallernker, kogebestik og mere
  • Mål dryppegitter: ca. 43 x 30 cm
  • Alder: Fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier tilbyder farvestrålende, detaljerede produkter til børn i alderen 1 til 6 år. Gennem leg lærer og opdager børn verden. Med Abrick byggeklodser kan børn udvilke de motoriske færdigheder og deres fantasi.

Rollespil-sortimentet er nøglen til de voksnes vrden og en vigtig bestanddel af børnenes udvikling.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

ecoiffier 100% Chef - servicesæt i gitterkurv
236 kr
Top mærker