EBI & EBI T-shirt Æsel hvid
Størrelsesguide

Pris
115 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A244221

EBI & EBI T-shirt Æsel hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra huset EBI & EBI.Udstyret med SOCIAL-FAIR-seglet - initiativ til overholdelse af sociale standarder i produktionslandene!

Fairtrade - mere end et produkt.
Bag alle Fairtrade -produkter står mennesker og deres historier.
Med Fairtrade -koden kan du tage på en virtuel rejse og finde ud af, hvad Fair Trade gør på stedet i dyrkningslandene. <a href='http://www.<notransl>fairtrade</notransl>-code.com/transfair/transfair/mod_products_product/category/products/product/dt_p_cotton_sportsmen_ebiebi_<notransl>nature</notransl>line/index.html?code= 311 64001&ref=www%2E<notransl>fairtrade</notransl>-germany%2Ede='redArrowLink'>Lær mere!</a><br><br><br>Smukt blødt t-shirt med æsel<notransl>print</notransl>.<br>
Produktdetaljer:
  • Materiale: 100 % bomuld
  • Kan vaskes ved 40 °C
  • Egnet til tørretumbler

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

EBI &amp; EBI T-shirt Æsel hvid
EBI &amp; EBI T-shirt Æsel hvid
115 kr